Over city hacks en pauze.

Pauze
Het klopt, het is een beetje stilletjes op Cities op Stories! Momenteel ben ik namelijk aan het verhuizen! Dat heeft wat voeten in de aarde. Gelukkig zal ik binnenkort weer volop tijd hebben om te schrijven. Ook wil ik dan van start gaan met een aantal nieuwe ideeën! Zo wil ik bijvoorbeeld een nieuwe categorie gaan introduceren met de naam ‘city hacks’…
city hack
City hacks?
Tegenwoordig heb je ‘life hacks’, ’travel hacks’, maar ook ‘city hacks’! In de stad kan je slimme en innovatieve constructies tegenkomen. Ze zijn vaak heel creatief en ook grappig. City hacks maken het leven van de inwoners van de stad wat aangenamer, of ze zijn ontworpen om een bijdrage te leveren aan een aangenaam verblijf van de bezoekers van de stad. Zie bijvoorbeeld op de foto de handige bijzettafeltjes welke op deze trap zijn geplaatst! In mijn nieuwe categorie wil ik met jullie diverse city hacks gaan delen. Binnenkort meer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.