sfeer van de stad, november editie

Sfeer in de stad
Wat ik zo mooi vind aan november is die overgang van herfstweer naar winters weer. De nevel die in de ochtend nog over de stad kan hangen, de laagstaande zon die zorgt voor een mooie lichtval…En ook houd ik van de gezelligheid van de avond en nacht nu het weer eerder donker wordt! In de stad hangt vaak al de feestverlichting wat zorgt voor extra sfeer. In deze blog een vierluik van foto’s uit verschillende steden die de sfeer van deze tijd van het jaar zo mooi weergeven. Enjoy!

Ochtend
In de ochtend ontwaakt de stad, langzaam de kou van de nacht van zich afschuddend. Foto gemaakt in: Helsinki.

Middag
In de middag wordt het zonlicht al oud. De zon is moe van het schijnen en staat al laag aan de horizon. Snel zal zij de dag laten voor wat het is. Nog eventjes genieten van een mooie zonsondergang en dan wordt het donker. Foto gemaakt in Parijs, La Defense.

Avond
De avonden beginnen snel in deze tijd van het jaar. Amper is de zon onder, of de nacht overvalt al de stad. Foto gemaakt in Parijs.

Nacht
De nachten in november zijn magisch. De winter komt dichterbij, de verlichting geeft sfeer! Ook al is het door die verlichting leuk om buiten te wandelen, door de kou, of door de regen is het ook de tijd van het jaar dat de mensen vooral hun huizen gezellig maken. En door al die verlichting en kaarsjes komt dat gevoel: de feestdagen zijn in aantocht! Foto gemaakt in NYC.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.